Savukalawrapit
Taikina:
Sekoita kuivat ainekset keskenään. Heivaa mukaan vedet, maidot, munat ja rasvat. Tee muurikalla suuria plädäreitä.
Täyte:
Muussaa munat, ruodi ja räävi kala sekaan. Sekoita muut ainekset sekaan ja mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Ainekset (Reilu 10 wrappia)
Taikina:
4-5 dl Vehnäjauhoja, 4-5 dl Ohrajauhoja, Kourallinen silpottua basilikaa, Kourallinen silputtua salviaa, 3 dl Maitoa, 1,5 l Vettä, 6 Kananmunaa, Ropaus suolaa, 1 dl Juoksevaa voimariinia
Täyte:
4 kpl Kovaksi keitettyjä kananmunia, 800 g Savustettua lohta, 1 kpl Punainen paprika, 2 prk Bulgarian jogurttia, ½ Sitruunan mehu, Basilikan lehtiä silputtuna, Suolaa, Sitruunapippuria

Porpulit
Puolilantut ja ruisleipä valkosipulilla4,00 Rosé d'Anjou, Ranska
3,92 Atlantide Merlot, Ranska
3,75 Goats Do Roam Red, Etelä-Afrikka
3,67 Erwein St. Laurent, Itävalta
3,63 El Copero Tinto, Espanja
Puoliruokaa.net arvostelee viinit pisteillä 0-5.


Savukalawrapit, porpulit ja puolilantut
"Turkkilaisen fiaskon jälkeen kaikki tuntui täydelliseltä ja oli myös sitä. Vesielementin läsnäolo antoi sen 10% lisän tälle ihanuudelle." (Pete)

"Järvessä syöminen on juttu sinänsä, mutta olihan ne safkat taas vaihteeksi ihan kateutta aiheuttavia. Syrjänen häpeää omaa pienuuttaan tämän rinnalla." (Sami)

"Tilanne ja makusinfoniat kohtasivat toisensa järven pinnan tuntumassa. Siinä missä maha nojasi laituriin. Wrapit olisivat voineet toimia paremmin lämpiminä, mutta en valita. Parempaa kuin moni normaalia parempi ateria." (Mojo)

"Sudenkorennon tuoksu sieraimissa, 27,5 asteinen jalkoväli, vieläkö on olemassa hienompaa ruokailu olosuhdetta. Wrappi ja hunajajuurekset oli hyvää!" (Juha)

"Perin hämmentävän ruokailuatmosfäärin tuoksinnassa nautittu setti löysi tiensä ehdottomien suosikkieni kärkeen. Aivan loistavaa!" (Jesse)


Klassinen pepsitesti oluilla Testissä oluiden pakkaskestävyys
Kuinka kuorsaaja vaiennetaan? Leikkele ja juusto - kumpi päälle?
Mitä on kebab? Grillimakkarat syynissä
Julkkis, mitä söit viimeksi?
Illat ja Teemat Ruoat ja Viinit Kokit ja Keittiöt Vinkit ja Linkit