Raikas perunasalaatti saksalaisittain
Sitruunamehu, oliiviöljy, tilli ja basilika - siinä kastike. Pippuria ja suolaa kyytiin ja jääkaappiin asettumaan. Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi, mutta sellaisiksi etteivät hajoa käsiteltäessä myöhemmin. Kun potut valmiita, kaada kastike heti niiden päälle. Täten kastike imeytyy parhaiten heihin. Paloittele kuuma bratwursti salaatin joukkoon tai kylkiäiseksi sellaisenaan. Sinappi ja majoneesi kehiin.

Ainesosat (5 annosta)
n. 1 kilo perunoita
1 sitruunan mehut
n. 1,5 dl oliiviöljyä
riittävästi tilliä
hyppysellinen basilikaa
mustapippuria
suolaa
bratwurstia
dijon-sinappia
majoneesia


4,00 Rosé d'Anjou, Ranska
3,92 Atlantide Merlot, Ranska
3,75 Goats Do Roam Red, Etelä-Afrikka
3,67 Erwein St. Laurent, Itävalta
3,63 El Copero Tinto, Espanja
Puoliruokaa.net arvostelee viinit pisteillä 0-5.


Raikas perunasalaatti saksalaisittain
"Hullut saksalaiset! Maussa ei ollut todellakaan valittamista, mutta tälläinen kevyt ja raikas bradesetti kolmen pohjustavan salaatin päälle teki tehtävänsä. Uni tulee." (Mojo)

"Raikas salaatti... syön ilmeisesti joka päivä raikkaita salaatteja... Ja rakastan jokaista tulevaa salaattia enemmän kuin tulevaa perhettäni." (Jesse)

"No niin, nyt lipesi mopo tosissaan käsistä. Tässä lihansyöjän näkemys salaatista. No johan on......Mutta ainahan bratwurst maistuu. Jatkamme mopedin saalistamista." (?)

"Raikasta ja ihanaa. Tällaista söisi vaikka joka päivä, mutta ei tosiaan välttämättä sen jälkeen kun on jo 5 tunnin ajan lappanut mahaansa pohjustusta. Toimii varmasti parhaiten saunan jälkeen olutpullon seuralaisena. (Pete)


Klassinen pepsitesti oluilla Testissä oluiden pakkaskestävyys
Kuinka kuorsaaja vaiennetaan? Leikkele ja juusto - kumpi päälle?
Mitä on kebab? Grillimakkarat syynissä
Julkkis, mitä söit viimeksi?
Illat ja Teemat Ruoat ja Viinit Kokit ja Keittiöt Vinkit ja Linkit