Kalarulla
Viipaloi lohifileet ohuiksi siivuiksi. Lado lohiviipaleet elmukelmulle (30X40 cm) ja ahvenfileet niiden päälle. Levitä täyte tasaisesti koko hoidon päälle. Kääri rullalle kuin kääretorttu. Kääri rulla leivinpaperiarkkiin ja sitten tiiviiseen folioon. Aseta rulla uunivuokaan. Laita vuoka 200 asteiseen uuniin noin ½ tunniksi. Avaa kääröt ja anna vetäytyä n. 10 min. Leikkaa paloiksi ja tarjoile hollandaise-kastikkeen ja uusien perunoiden kera.

Ainekset (5 annosta)
800 g Lohta fileinä
500 g Ahvenfileitä (nahattomia)
1 kpl Täyte

Katso kuvitettu opas kalan fileoinnista!4,00 Rosé d'Anjou, Ranska
3,92 Atlantide Merlot, Ranska
3,75 Goats Do Roam Red, Etelä-Afrikka
3,67 Erwein St. Laurent, Itävalta
3,63 El Copero Tinto, Espanja
Puoliruokaa.net arvostelee viinit pisteillä 0-5.


Kalarulla
"Perunoista: uusia tai ei, kolme ensimmäistä on hyviä, sen jälkeen syöpä. Rulla: elegantit elementit; lohi, katkaraputuorejuustotäyte eivät päässet elementteihinsä. Oli kuitenin hieman prole." (Sami)

"Love it." (Pete)

"Uudet perunat ovat kuulemma jotain aivan mieletöntä, josta monet ilmeisen sisällötöntä elämää viettävät, yleensä keski-ikää lähellä sijaitsevat ihmiset hekumoivat aina kesäkuun ensimmäisinä viikkoina. Tämän myönnettyäni, olen enemmän kuin lähellä keski-ikää." (Jesse)

"Mitäs tästä voisi sanoa. Alkuun jännitti, että miten äijän käy tämän viritelmän kanssa, mutta lopputulos aivan helkkarin hyvä. Maku aivan loistava ja rulla on myös näyttävän näköinen. Täyte mukavan oloista, voisi olla jopa hiukan voimakkaampaa, koska kalassa itsessään ei mitään mausteita. Erinomainen kokemus. Seuraavan kerran kokeillaan kääryleet hiukan toisella tekniikalla. Stay tuned. Tulipa verestettyä marketin sedän fileointitaitojakin." (Antti)


Klassinen pepsitesti oluilla Testissä oluiden pakkaskestävyys
Kuinka kuorsaaja vaiennetaan? Leikkele ja juusto - kumpi päälle?
Mitä on kebab? Grillimakkarat syynissä
Julkkis, mitä söit viimeksi?
Illat ja Teemat Ruoat ja Viinit Kokit ja Keittiöt Vinkit ja Linkit