Aamiaisbuffet
Pikkuisen kun näkee vaivaa ennen varsinaista aktia niin nautintokin on suurempi. Samaa ajatusta noudattaen juustot valmiiksi viipaleiksi, reissumiehet sopiviksi paloiksi ja sillipurkki auki. Ei siinä muuta tarvita. Alunperin oli tarkoituksena graavata siikaa edellisiltana valmiiksi, mutta Hakiksen Maxissa oli riittävän ahdistava perjantaihässäkkä joten päädyttiin lopulta valmiiseen kylmäsavulohiviipalepakettiin.

Näitä nautimme:
Tuoreita croissantteja (tonnikala-dijontäytteellä sekä paputäytteellä), Kuorellisia herkkunakkeja, Reissumiestä ja matjessilliä, Reissumiestä ja kylmäsavulohta, Paahtoleipää, Marmeladia, Tuoreita hedelmiä (ananasta, appelsiinia, rypäleitä), Myrttisen valkosipulisuolakurkkua (varo, näihin jää pahasti koukkuun....), Colombia luomukahvia, Tuoretta tomaattia, Tuoremehua, Maitoa, Muutamia keskioluita, Paketti buranaa, Muutamia annoksia GTA 3:sta, Kansalaisluottamusta...


4,00 Rosé d'Anjou, Ranska
3,92 Atlantide Merlot, Ranska
3,75 Goats Do Roam Red, Etelä-Afrikka
3,67 Erwein St. Laurent, Itävalta
3,63 El Copero Tinto, Espanja
Puoliruokaa.net arvostelee viinit pisteillä 0-5.


Aamiaisbuffet
"Hyvä yhdistelmä kaikkea mitä ihminen tarvitsee noustakseen uuteen kukoistukseen ryypyn jälkeen. Suolaista, makeaa ja kaikkea siltä väliltä." (Pete)

"Kokonaisuus oli jotain, jota ei normaaliaamuna saa, krapula-aamuna ei varmasti enää ikinä. Todella kattava ja ei-krapulassa varmasti maukaskin. Toisaalta pizza toimii aina buranaa paremmin." (Sami)


Kuinka kuorsaaja vaiennetaan? Leikkele ja juusto - kumpi päälle?
Mitä on kebab? Grillimakkarat syynissä
Illat ja Teemat Ruoat ja Viinit Kokit ja Keittiöt Vinkit ja Linkit