Antti S
Lapsuudessa kova kuri ruokapöydässä, kaikki syötiin mitä eteen kannettiin. Paitsi tarhantätien laittama aprikoosipuuro....sitä en syö vieläkään.

Opiskelurahat ansaittu marketinsetänä lihatiskillä, jolta ajalta jäi käteen monipuolinen lihan/kalan käsittelytaito sekä lukuisia tikkejä. Oppirahat on siis maksettu.


Isännöinnit
10.12.2005 Piirakat
13.11.2004 Kuuba
06.12.2003 Suomalaiset perinneruoat
08.03.2003 Krapula-aamiainen
15.06.2002 Torin antimet
16.11.2001 Pihvi
10.03.2001 Lappi
04.08.2000 Kreikkalainen

Asuinpaikka vaihtui viime kesänä ja nyt keittiö alkaa olla sitä mitä siltä kaipaan. On riittävästi työskentelytilaa ja valoa, astioita on isommallekin jengille (ja pesukone hoitaa tiskit...yes!). Puolikokit antoivat selvän hyväksymisensä ehdottamalla seuraavaa kokkisotaa pidettäväksi täällä. Ja se on kunnioitusta jos mikä....=)

1. Bar Teos, Helsinki
"Erittäin toimiva tapaspaikka, ruoka maistuvaa, viini maukasta, miljöö idyllinen eivätkä hinnatkaan vie ison nälänkään yllättäessä perikatoon. Suosittelen lämpimästi vaihtoehdoksi sille perinteiselle pippuripihville..."
2. Westend Pizzahouse, Espoo
"Elikkä ihan klassinen pizzakebabpaikka Westendin valintatalon kupeessa. Paikan omistaja on mukava kaveri, joka melkein pyytää anteeksi kun joutuu pyytäämään maksun pizzastaan. Ihan jees vaihtoehto kotipizzalle..."
3. Faro, Helsinki
"Pari kertaa käynyt ja tykännyt molemmilla kerroilla. Ei niin tavallinen ruokalista, todella mukava henkilökunta ja varsinkin kesällä Ruoholahden kanavanranta on kaunis paikka. Ehdoton treffipaikka, jonne pääsee kivasti metrollakin."

Suolainen vai makea?
Selkeästi suolainen, vaikka makeakin toisinaan menee
Jos olisin ruoka - mikä ruoka olisin?
Jaa-a, jokin kotoinen arkiruoka, takuuvarmaa tavaraa.
Paras krapularuoka?
Ehdottomasti omatekoinen kanakeitto, kevyttä mutta suolaista.
Leivän päälle?
Palvikinkkua.
Hurmaavinta keittiössä?
Tuoksuvat tuoreet yrtit.
Pahimman hajuinen raaka-aine?
Päivän vanha porsaan munuainan, yök..
Eroottisin ruoka?
Hernekeitto?

Illat ja Teemat Ruoat ja Viinit Kokit ja Keittiöt Vinkit ja Linkit